Why would I develop my software the Agile way and where should I start? Waarom zou ik mijn software op de Agile manier ontwikkelen en waar moet ik beginnen?Varför ska jag utveckla min mjukvara med agila metoder och var ska man börja?Warum sollte ich meine Software auf die Agile Art entwickeln und wo sollte ich anfangen?

One thought on “Why would I develop my software the Agile way and where should I start? Waarom zou ik mijn software op de Agile manier ontwikkelen en waar moet ik beginnen?Varför ska jag utveckla min mjukvara med agila metoder och var ska man börja?Warum sollte ich meine Software auf die Agile Art entwickeln und wo sollte ich anfangen?
  1. Hoe ik scrum altijd “verkoop” is door aan te geven dat voor het beschikbare budget de maximale hoeveelheid functionaliteit wordt opgeleverd (die zelfs vooraf voor een deel nog niet eens bekend was). Dit door aan te sluiten op de business doelstellingen van de klant en niet teveel tijd vooraf in definitie en analyse te stoppen en zeker door niet teveel tijd aan zaken te besteden die er niet (genoeg) toe doen.